facebook   YouTube   www.tehnopur.com   german   slovenscina  

 


 
Za zabavo in širše razumevanje najnovejših zanimivosti ponudbe storitev Tehnopur d.o o. se naročite na posodobljen youTube kanal podjetja Tehnopur d.o.o.
 
Svet rešitev Tehnopur d.o.o.
   
Odločite se za varno in varčno prihodnost
.
Tehnopur d.o.o. - toplotne izolacije za doživet!
 
Več kot 30 let izkušenj

 

 

prospekt

Ogled prospekta

Tehnopur d.o.o je, z izkušnjami iz več kot 30 uspešnih let konstantnega razvoja, vodilno na področju brizganja najrazličnejših, individualnih poliuretanskih rešitev. Vrhunska toplotna izolacija in visokozmogljivi zaščitni sloji, ter mojstrsko obvladovanje brizganja poliuretanske pene za umetniško oblikovane scenografske objekte, predstavljajo najširšo ponudbo izjemno kvalitetnih in prepričljivih storitev, ki jih najdete v tem obsegu le pri podjetju Tehnopur d.o.o.

Visokokvalitetni materiali in najsodobnejša oprema

Izvedba našega sistema izolacije temelji na osnovi proizvodnje zaprtocelične poliuretanske pene in poliuretanske folije - poliureje, ki se nanaša na ravne in neravne površine z brizganjem v predvidenih debelinah s popolno oprijemljivostjo na podlago v enakomernem kontinuiranem sloju brez stikov ali preklopov in možnosti nastajanja toplotnih mostov. Kvalitetno izvedbo kompletnega sistema izolacije in zaščite z brizganjem, lahko zagotovimo le z uporabo visokokvalitetnih materialov in zelene tehnologije proizvajanja s 100% izkoristkom brez odpadnih snovi. Visokotehnološka oprema za proizvodnjo vrsto poliuretanov na terenu, strokovno usposobljena ekipa, ter stalne stiki s tujimi proizvajalci najsodobnejše opreme in surovin, so razlog za konstanten razvoj vedno boljših rešitev, ki so temelj najkvalitetnejše ponudbe storitev podjetja Tehnopur d.o.o., na tržišču.

Toplotna prevodnost - λ (lambda)Najpomembnejša lastnost toplotne izolacije je njena toplotna prevodnost. Nižja kot je - večja je izolativna moč. Označujemo jo z grško črko λ (lambda). Podatek o toplotni prevodnosti (lambdi) lahko preverite pri vseh proizvajalcih toplotnih izolacij ali na spletu.

 

 Vrhunsko izolirani moderni bivalniki! Najboljša izbira za pasivno gradnjo!

3D Spray Art izdelki!

Vse o naših
materijalih

Aktualna
ponudba
 


 
 
 
 

 

 

 

 

facebook YouTube twitter

instagram

  O Podjetju Program Izdelek Kontakt  
           
  - Program - Aktualno - Trda poliuretanska pena - Kontakt  
  - Izdelek - Sanacija salonitnih in Ploč. str. - Poliuretanska folija Poliureja - Pogosta vprašanja  
  - Kontakt - Sanacija ravnih streh      
  - Zanimivosti - Protikondenzna zaščita      
    - Mansarde in tla      
    - Ravne strehe      
    - Farme      
    - Bazeni      
    - Ostalo      
    - Scenografija      
    - Klasične izolacije