facebook   YouTube   www.tehnopur.com   german   slovenscina  

 
 
Notranja izolacija in primer uporabe poliureje, kot zaščitnega sloja terase.
   
Toplotna izolacija mansarde z brizgano poliuretansko peno.
.
Vrhunska izola-tivnost in najso-dobnejša tehno-logija brizganja!
 
Brizgana zaprto-celična poliure-tanska pena z zaščitnim slojem brizgane visoko-zmogljive poli-uretanske folije - poliureje
 

Privarčujte na prostoru in ener-getskih stroških!

 

 
 
 
 
Zaradi izjemno nizke toplotne prevodnosti l=0,020 W/mK, je za izolacijo notranjih prostorov, brizgana trda poliuretanska pena, odlična rešitev, saj prekaša zmogljivosti klasičnih izolacij že pri majhnih debelinah izolacije. Za efektivno izoliranje je pomembno izoliranje brez toplotnih mostov, kjer lahko uhaja dragocena toplotna energija. Brizganje trde poliuretanske pene nam omogoča popoln oprijem na podlago, brez stikov in preklopov, saj se popolnoma prilagodi vsaki površini. Prav zaradi teh prednosti je naš sistem izolacije najučinkovitejša rešitev pri gradnji modernih pasivnih hiš. Zadosten koeficient toplotne prehodnosti ovoja stavbe, ki je predpisan za gradnjo pasivne hiše in za sofinanciranje toplotne izolacije, dosežete že pri relativno majhnih debelinah. Zraven tega je prostor odlicno zatesnjen, kar je bistveno pri pasivnih hisah. V notranjih prostorih izvajamo izolacijo pod ali med špirovci pri mansardah, izolacijo sten in talno izolacijo pod estrihi.

Z brezskrbno prihodnostjo v svojem domu in nizkimi energetskimi stroški, ste že sedaj korak pred drugimi in na varnem pred nemiri na energetskem trgu. Z znižanjem energetskih stroškov pa prispevate tudi k ohranjanju naravnih virov energije in rasti domače blagajne.
 
 
 
 
         
                 
         
  

 

facebook YouTube twitter

instagram

  O Podjetju Program Izdelek Kontakt  
           
  - Program - Aktualno - Trda poliuretanska pena - Kontakt  
  - Izdelek - Sanacija salonitnih in Ploč. str. - Poliuretanska folija Poliureja - Pogosta vprašanja  
  - Kontakt - Sanacija ravnih streh      
  - Zanimivosti - Protikondenzna zaščita      
    - Mansarde in tla      
    - Ravne strehe      
    - Farme      
    - Bazeni      
    - Ostalo      
    - Scenografija      
    - Klasične izolacije